2013. augusztus 26., hétfő

Fontos!

Sziasztok drága, hűséges olvasóim!

Sajnos szomorú hírt kell közölnöm. Kénytelen vagyok felhagyni a blog írásával...
Egyedül a Twin Fate-et folytatom majd, hiszen azt nem egyedül írom, így nem hagyom cserben a másik szerzőt. A Charm of guilt valamint a Silhouettes of the past írását azonban be kell fejeznem...

A jövő évem már beleszámít az egyetemi felvételimbe illetve iskola mellett külön órákra kell járnom... plusz a blogok mellett még saját könyveket is írok, így egyszerűen nem tudom összehangolni a teendőimet három blog írásával is...

Nem tudom szavakba önteni, hogy mennyire sajnálom. El sem tudjátok képzelni mennyire fognak hiányozni a komijaitok és a tudat, hogy szeretitek olvasni, amit írok... de remélem megértitek, hogy miért fejezem be és nem fogtok rám haragudni a döntésem miatt.

A blogokat még meghagyom egy hónapig, utána azonban törölve lesznek ( nehogy elfogjon a vágy, hogy folytassam az írást... ezzel háttérbe szorítva a tanulmányaimat :$ ).

Köszönök mindent! Hiányozni fogtok! Vigyázzatok magatokra és legyetek rosszak! ; ) <3

2 megjegyzés:

  1. Akkor be se fejezed a történetet???
    Megèrtem hogy miért hagyod abba de nagyon nagyon sajnàlom. Sok blogot olvastam már de ez volt a legjobb az összes közül. Egyszerüen fantasztikus ahogy írsz. Remélem egyszer sikeres író lesz belöled. Nagyon fog hiányozni ez a törtènet.muszály törölnöd? Legalább maradjon itt hogy mások is elolvashassák. Ez a legjobb még befejezés nélkül is. Remélem meggondolod.
    Csodállak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Köszönöm szépen! <3 El sem hiszed, hogy mennyire jól esett a komidat olvasni : ) Éppen ezért megfogadom a tanácsodat és nem törlöm a blogot. : )

      Törlés